Wolverine ridse


Skraber med manden
Hvis der nogensinde var en superhelt, der var moden til et skrabelodspil, så er det Wolverine. Manden med de største fingernegler i branchen ville elske dette spil, som er fyldt med store figurer og endnu større chancer for at vinde og gøre nogle dejlige kontanter.
Wolverines catchphrase var "Jeg er den bedste der er hvad jeg gør, men det jeg gør bedst er ikke så rart" og det kommer igennem på dette ridse spil. Men du vil føle dig meget pænere, hvis du ender med at vinde, og der er mange chancer for at gøre det med dette spil. Playtech er kommet op i trummer med nogle af de mest spændende Marvel comic-relaterede spil igen og igen, og her gør de det igen. Det er smukt designet og trækker dig dybt ind i verden af Avengersne og X-Men. Dette er en mutant, du skal stå op og lukke og personlig med.
Sådan spiller
Ligesom alle de bedste ridse spil, Wolverine ridse er simpel men enthralling. Det er meget sjovt hver gang. Formålet med spillet er at matche tre symboler eller tegn på tværs af en linje eller op ad en kolonne. Hvis du gør det, vinder du en præmie. Så simpelt er det.
Spillet er fantastisk. Hvad du skal gøre er at bestemme, hvor meget du vil spille hvert kort til. Derefter kan du beslutte at gøre multiplay-indstillingen, når du kan spille op ad 10 gange på et øjeblik. Du vælger bare mængden af ​​kort, du vil spille på en gang, og lad computeren gøre sine ting. Alternativt kan du tage kontrol og gøre de traditionelle ting og ridse hvert panel individuelt. Det tredje alternativ er at tackle hvert kort af sig selv, men brug skrabe alle knapper til at ridse hele kortet på én gang og dermed spare tid. Og vi ved alle, at tiden betyder penge!
Grafik
Som et Playtech Marvel scratch-spil er det ingen overraskelse, at grafikken er spændende strålende. De bringer virkelig dette spil i live. Overraskelsen kommer, når du vinder, fordi du også får en animation over midten af ​​skrabeloddet, så vel som at høre noget køligt musik. Jo mere du vinder køleren animationen. Alle de øverste tegn genskabes for dette spil, og opmærksomheden på detaljerne viser, at det hele er det værd.
Resumé
Vi blev blæst væk af dette smukke spil. Wolverine Scratch tager stand og stikker med det. Du kan vinde så mange penge, mens du nyder dig selv, du ved, at du skal gå med det og tage Wolverine-springet.

 

Tilfældige GRATIS kasinospil:

 

Wolverine ridse Opdateret: Januar 17, 2019 Forfatter: Aamir Berrey

Indhold