Wolverine ridse


Bliv klø med manden
Hvis der nogensinde har været en superhelt, der var moden til et skrabelodsspil, er det det Wolverine. Manden med de største negle i branchen ville elske dette spil, som er fyldt med store figurer og endnu større chancer for at vinde og tjene nogle dejlige penge.
Wolverines slagord var "Jeg er den bedste, der er til det, jeg gør, men det, jeg er bedst til, er ikke særlig rart", og dette kommer igennem i dette skrabespil. Men du vil føle dig meget bedre, hvis du ender med at vinde, og der er mange chancer for at gøre det med dette spil. Playtech er kommet overtrumfer med nogle af de mest spændende Marvel tegneserie-relaterede spil igen og igen, og her gør de det igen. Det er smukt designet og trækker dig dybt ind i verden af Avengersne og X-Men. Dette er en mutant, du skal komme helt tæt på og personlig med.
Sådan spiller
Som alle de bedste skrabespil, Wolverine ridse er enkel, men spændende. Det er topsjovt hver gang. Formålet med spillet er at matche tre symboler eller karakterer på tværs af en linje eller op ad en kolonne. Hvis du gør det, vinder du en præmie. Så simpelt er det.
Gameplayet er fantastisk. Det du skal gøre er at beslutte, hvor meget du vil spille hvert kort for. Så kan du beslutte dig for at gøre multiplay-muligheden, når du kan spille op til 10 gange på et øjeblik. Du vælger bare det antal kort, du vil spille på én gang, og lader computeren gøre sit. Alternativt kan du tage kontrollen og gøre det traditionelle og ridse hvert panel af individuelt. Det tredje alternativ er at tackle hvert kort af sig selv, men brug Scratch All-knappen til at skrabe hele kortet på én gang, og derved spare tid. Og vi ved alle, at tid betyder penge!
Grafik
Som et Playtech Marvel-skrabespil er der ingen overraskelse, at grafikken er forbløffende strålende. De bringer virkelig dette spil til live. Overraskelsen kommer, når du vinder, for udover at høre noget fed musik vil du få en animation henover midten af ​​skrabeloddet. Jo mere du vinder, jo sejere er animationen. Alle de bedste karakterer er genskabt til dette spil, og opmærksomhed på detaljer gør det hele værd.
Resumé
Vi blev blæst bagover af dette smukke spil. Wolverine Scratch tager stilling og holder fast i det. Du kan vinde så mange penge, mens du nyder dig selv, at du ved, at du skal gå med dem og tage Wolverine springet.

Wolverine ridse Opdateret: Januar 17, 2019 Forfatter: Aamir Berrey