Spider-man angreb af den grønne goblin


Fra nørder til spillemaskiner, Spiderman har altid haft en særlig plads i vores hjerter under opvæksten. Så du ved, at denne mobil slot anmeldelse ikke vil være upartisk, men vi vil gøre vores bedste.
Spider-man and the Attack of the Green Goblin mobil slot af Playtech ser ud præcis, som du ville håbe og forvente, at et slot baseret på Marvels klæbrigste superhelt ser ud. Mary Jane Watson, New Yorks skyline og Daily Bugle er alle dine ledsagere på de fem hjul ved siden af ​​de høje kortsymboler.
Din bedste ven er dog Spiderman til højre for hjulene, som vil give dig tilfældige wilds og øjeblikkelige kontanter gennem hele basisspillet. Wilds er særligt effektive til at se dig igennem, indtil du rammer en af ​​de mange bonusfunktioner.
Spiderman mobilslot handler om bonusspil
Se, hvis vi gentog alle funktionerne her 1. ville du ikke være i stand til at opdage dem selv og 2. du ville ikke læse vores bonusfunktionssektion under anmeldelsen. Det er overflødigt at sige, at de er rigelige med tre gratis spin-funktioner og to klik mig-funktioner.
Disse er alle sjove; nogle mere end andre selvfølgelig. Det store problem med denne Marvel Spiderman spillemaskine er, at du ikke kan vælge, hvilken af ​​funktionerne du får. Og i betragtning af at du skal vente mellem 100 og 150 spins for at få en speciel funktion, er det en skam, at når du først er der, er du ikke garanteret en funktion, du kan lide, eller en, der vil give dig store gevinster.
Generelt er gratis spin-funktionerne de bedste, især de radioaktive vilde gratis spins. Selvom vi havde det sjovest under Spiderman-indsamlingsbonussen, som føltes mere som et mini-mobilspil, som vi glemte, at vi spillede på en spillemaskine.
Ikke så hårdtslående som andre Marvel slots
Som med alle andre Marvel mobile slots er Spiderman and the Attack of the Green Goblin en del af Marvels progressive jackpotpulje. Det er dog lige så meget, som disse slots har til fælles. Lige så meget som vi elsker din venlige nabolagspidey, i en kamp med The Fantastic Four or Den utrolige Hulk… Undskyld spidey, men … du ville tabe. Og ikke kun i tegneserierne, men også i slotverdenen.
For ikke at sige, at vi ikke havde det sjovt med at spille, men generelt er en 'stor gevinst' i grundspillet omkring 10 gange din indsats og i gratis spins omkring 30 gange din indsats. Det er ikke særlig hårdt at slå. Vi kender nogle, der har formået at få så meget som 150x deres indsats under den rigtige bonusfunktion, men det er bestemt undtagelsen fra reglen.
Men det er af lavere varians end de andre Marvel Playtech slots, så hvad forventer du? Playtech var ikke ved at udgive det samme spil igen og igen. Så Spiderman mister store hits for stor underholdning. Hvis bare vi kunne have haft valget mellem bonusfunktionen, ville dette slotspil have været en solid 4 stjerner.

Spider-man angreb af den grønne goblin Opdateret: Januar 17, 2019 Forfatter: Aamir Berrey