Spider-man angreb af den grønne goblin


Fra nørder til slotgeker har Spiderman altid haft et særligt sted i vores hjerter, der vokser op. Så du ved, at denne mobil slot anmeldelse vil ikke være upartisk, men vi vil gøre vores bedste.
Spider-Man og Attack of the Green Goblin mobile slot af Playtech ser præcis ud af, hvordan man håber og forventer en slot baseret på Marvels mest klogeste superhero at se ud. Mary Jane Watson, New Yorks skyline og Daily Bugle er alle dine ledsagere på de fem hjul ved siden af ​​high card symbolerne.
Din bedste ven er dog Spiderman til højre for hjulene, som vil give dig tilfældige wilds og instant cash gennem hele basisspil. Wilds er særligt effektive til at se dig igennem, indtil du rammer en af ​​de mange bonusfunktioner.
Spiderman mobil slot handler om bonus spil
Se, hvis vi gentog alle funktionerne her 1. du ville ikke kunne opdage dem for dig selv og 2. Du ville ikke læse vores bonusfunktioner afsnit under anmeldelsen. Det er overflødigt at sige, at de er rigelige, med tre gratis spin-funktioner og to klik på mig.
Disse er alle sjovt; nogle mere end andre selvfølgelig. Det store problem med denne Marvel Spiderman spilleautomat er, at du ikke kan vælge hvilke af de funktioner, du får. Og i betragtning af at du skal vente en god 100 til 150 spins for at få en speciel funktion er det en skam, at når du er der, er du ikke garanteret en funktion du kan lide eller en, der får dig store gevinster.
Generelt er de frie spin-funktioner de bedste, især de radioaktive wild free spins. Selv om vi havde det sjoveste under Spiderman kollektionen bonus, som føltes mere som et mini-mobile spil, som vi glemte, spillede vi en slot.
Ikke så hårdt ramt som andre Marvel slots
Som med alle andre Marvel mobile slots er Spiderman og Attack of the Green Goblin en del af Marvel progressive jackpot pool. Men det er så meget som disse slots har til fælles. Så meget som vi elsker dit venlige kvarter spidery, i en kamp med The Fantastic Four or Den utrolige HulkUndskyld spidse men ... du ville tabe. Og ikke kun i tegneserierne, men også i slot-verdenen.
Ikke for at sige, at vi ikke havde det sjovt at spille, men generelt en "stor sejr" i basisspil handler om 10x din indsats og i gratis spins om 30x din indsats. Det er ikke meget svært at ramme. Vi kender til nogle, der har formået at få så meget som 150x deres væddemål under den rigtige bonusfunktion, men det er helt sikkert undtagelsen fra reglen.
Men det er af lavere varians end de andre Marvel Playtech-slots, så hvad forventer du? Playtech var ikke ved at udløse det samme spil igen og igen. Så Spiderman mister store hits til stor underholdning. Hvis vi kun kunne have haft valget af bonusfunktionen, ville dette spilleautomat have været en solid 4-stjerne.

 

Tilfældige GRATIS kasinospil:

 

Spider-man angreb af den grønne goblin Opdateret: Januar 17, 2019 Forfatter: Aamir Berrey

Indhold