Fortuner


Det er tid til at tage sig af din blomster i markerne, som de blomstrer, vil de udvide sig for at vende hjulet vildt, tildele dig ubegrænset gratis spins, store multiplikatorer og mere.
Fortune Fields er en 5-hjulsport med 3 rækker og 25 faste betalingslinjer. Hjulene er i en træramme, hvorfra du kan se et lyst landskab, der strækker sig væk i afstanden. Symbolerne med høj værdi inkluderer tre planter, gule, lyserøde og blå sammen med en vandkasse og en trowel og gaffel.
Funktionalitet
Wilds

Den røde rose er den vilde, og den kan lande på hjul to, tre og fire. Når den lander, udvides den til at fylde alle ledige stillinger, hvis det vil bidrage til at danne en gevinst. Vildt kan erstatte alle symbolerne undtagen scatter symbolet.
Scatter
Der er et skiltespredningssymbol samt et fugleskræmsel 'Power Scatter'-symbol, som begge kan udløse bonusfunktioner.
Bonusfunktioner
Hvis du kan lande tre eller flere signpost scatter symboler hvor som helst på hjulene begynder de frie spins. Du har valget mellem to spiltilstande, Parsnip Spins og Carrot Spins. Under gulerodssporerne øges udbetalingsmultiplikatoren hver gang spredningen lander, fra 1x til 2x til 3x til 5x. Under Parsnip Spins bliver et af højværdets plantesymboler vildt hver gang spredningen lander. Begge spiltilstande fortsætter, indtil scatteren har landet fire gange.
Strømspredningssymbolet bliver aktivt, hvis du tænder Feature Bet. Det vil fordoble dit væddemål, men det er i stand til at udløse de gratis spins, selvom symbolet er et sted uden for hjulene.
Jackpot
Fortune Fields tilbyder en top udbetaling af 1,000x til landing af fem af de gule blomster på tværs af en betalingslinje. De lyserøde og blå blomster kan udbetale op til 300x, mens vandkassen og trowel og gaffel kan udbetale op til 150x.

 

Tilfældige GRATIS kasinospil:

 

Fortuner Opdateret: Januar 16, 2019 Forfatter: Aamir Berrey

Indhold