Dolphin cash slots


Et spilbart spil er altid velkommen, så velkommen Dolphin Cash Video Slot, med 30 betalingslinjer og imponerende grafik og animationer. Her får du kendskab til det nye Xtra Win koncept. Hvis du har spillet Faraos hemmeligheder, ved du allerede om det. Der vil du også have en ny funktion, Shifting Wild. Takket være temaet Dolphin Cash får du under havets overflade, og i det klare blå vand. Der er delfiner, hvor det er en fornøjelse at svømme. Den vilde her er delfinen, men der er andre marine væsener rundt, ikke kun muslingeskaller, men også undervandsflora og en måge. Faktisk er Dolphin en Shifting Wild. Det erstatter alle andre symboler, undtagen Scatter og Bonus symbolet. Når Scatter-symboler er dækket af en Wild, er de deltagerne i vindende kombinationer.
Nydelsen du får, kommer ikke kun takket være de nye funktioner, men med de muligheder, der giver dig mulighed for at vinde og føle dig tilfreds med belønningen for dit spil. Med gratis spin-funktionen kan du få 12-spins med en 3x multiplikator. Du skal have tre mindst Dolphin Cash symboler, hvor som helst på hjulene, for at 12 gratis spil starter. Lad os bare nævne, at denne funktion ikke kan genoprettes. I de frie spil vil hovedspillets skiftende Wilds ikke blive transporteret, men vil forblive gemt i hovedspillet. Du vil også have Wilds i de frie spil. Bonusrunden i Dolphin Cash er også en funktion, som ivrigt forventes. Du vil kunne benytte dig af bonusen, når du ser bonus symbolet på hjul 1 og 5. Du vil samle mønter for at hæve penge, i bonusen. Når du rammer Jump-knappen, vil din delfin tage et spring, komme ud af vandet, fange nogle mønter og belønne dig med dem. Værdien af ​​hver mønt er mængden af ​​din samlede indsats.
Spil Dolphin Cash Video Slot gratis - Ingen download
De nye funktioner er helt sikkert i fokus for alle spillere, så lad os beskrive Shifting Wild. Når Wild symbolet kommer op på hjul 5, kan det gå op eller ned og derefter til venstre mod hjul 4, så kom til hjul 3, 2 og 1. Hvis der i løbet af spinnene viser Wild igen på hjul 5, vil du få en anden til at komme på. Du kan tilføje den med Xtra Win tændt, og så vil du have en Wild, der vises på den centrale hjuls. Det vil bevæge sig op eller ned, og mulighederne for voldsom sejr vil svæve. De vil især stige med 3x multiplikator i de frie spins.
Du kan aktivere Xtra Win, når du er i humør for at gøre det. Når denne funktion er aktiv, vil du have 50 procent mere tilføjet til din indsats.
De gevinster du sikrer for linjerne, vil blive udbetalt ved det normale væddemål. Hvad angår sejren med Scatter og Dolphin Cash bonusen, vil de blive betalt til det nye beløb, som din samlede indsats kommer til.

 

Tilfældige GRATIS kasinospil:

 

Dolphin cash slots Opdateret: Januar 18, 2019 Forfatter: Aamir Berrey

Indhold