Cinerama


De med en flair for den dramatiske og en kærlighed til biografen vil nyde CineramaDet usædvanlige tema og dets ledsagende bonusser skuffer heller ikke. Spillet har to givende bonusrunder og også en progressiv jackpot for potentielle gevinster, der er nogle af de mest generøse rundt.
Spillet har ikke en, men to bonusfunktioner til at hjælpe dig med dine gevinster sammen med wilds for at give dig en chance for at erstatte andre symboler og scatters for at aktivere bonusrunden.
Sådan spiller
- Cinerama er et progressivt slots-spil med fem hjul og fem betalingslinjer fra Playtech, tema omkring alle action og intrigue af et Hollywood-filmsæt. Formålet med spillet er at få vindende symbolkombinationer ved at spinde hjulene.
- For at spille skal du først vælge antallet af betalingslinjer, der skal aktiveres, og det beløb, du vil satse på. Alt, hvad der derefter kræves, er at dreje hjulene og vente på, at de lander.
- Hvis der opstår en vinderkombination på en aktiv betalingslinje, bliver du belønnet i overensstemmelse med udbetalingstabellen, som er tilgængelig ved at klikke på knappen 'Udbetalingstabel'.
Spillet har ikke en, men to bonusfunktioner til at hjælpe dig med dine gevinster sammen med wilds for at give dig en chance for at erstatte andre symboler og scatters for at aktivere bonusrunden. Udover alt dette har spillet også en progressiv jackpot, så du kan spille for en stor sum penge.
Funktionalitet
- Cineramas vilde er filmkamerasymbolet, der fungerer som erstatning for alle andre symboler (med scatter- og Director-symbolet som undtagelser) til komplette vinderkombinationer.
- Spillets spredning er repræsenteret af hovedtelefoner. Hvis dette vises på hjul et, låses den første bonusrunde op. Spillets anden bonusrunde låses op ved at lande tre eller flere direktørsymboler på enhver betalingslinje.
- Spillet har også en progressiv jackpot, der vindes ved at få fem wilds på de fem hjul; dette er kun muligt, hvis du vælger 'Max Bet' -funktionen og netto de maksimale tilladte gevinstlinjer.
Bonusser
- Cineramas første bonusrunde er tilgængelig via et scatter-symbol på hjul XNUMX. I denne bonusrunde får spillerne fire fiktive film og bliver bedt om at vælge den, der tjener mest penge på åbningsweekenden. Det beløb, du vinder, afhænger af den film, du vælger.
- Den anden bonusrunde åbnes med tre direktørsymboler på en betalingslinje. Her får spillerne en liste over ti skuespillere, hvorfra de skal vælge en i håb om at gætte korrekt, hvilken skuespillerfilm, der har haft den største indvirkning på billetkontoret. Jo højere indtjening filmen er, jo større bliver din præmie!

 

Tilfældige GRATIS kasinospil:

 

Cinerama Opdateret: Januar 19, 2019 Forfatter: Aamir Berrey

Indhold