De bedste bookmaker bonusser

Få din € 1600-bonus

Udbetaling 97.89 %
Samlet bonus 1600€

100% op til € 200 eller mere.

Udbetaling 99.98 %
Samlet bonus 200€

En massiv bonus på € 1000 indskud! 💣

Udbetaling 98.82 %
Samlet bonus 1000€

Op til € 500 plus 20 gratis spins!

Udbetaling 98.07 %
Samlet bonus 500€

€ 2400 velkomstbonus

Udbetaling 97.81 %
Samlet bonus 2400€

€ 300 + 150 gratis spins

Udbetaling 97.80 %
Samlet bonus 300€

77 gratis spins + 100% op til $ 200

Udbetaling 98.09 %
Samlet bonus $ 200

100% op til £ 100 slots

Udbetaling 99.12 %
Samlet bonus £100

OP TIL € / $ 200 + 220 gratis spins

Udbetaling 98.24 %
Samlet bonus € / $ 200

100% ved første indbetaling op til € 200

Udbetaling 98.32 %
Samlet bonus 200€

Bookmakere finder altid nye måder at tiltrække kunder på bare for at forblive konkurrencedygtige på markedet. De fleste bookmakere kører et bonussystem for brugerne. Vores rangering præsenterer de bedste nyeste bonuser uden indskud fra bookmakere i Europa 2021.

Nye bonusser fra online bookmakere

Incitamentsprogram er et af kriterierne for valg af bookmaker. En række velkomstbonuser er designet til at appellere til målgruppen. Med sådanne belønninger kan spillerne placere væddemål uden at deponere deres egne midler. Normalt er der knyttet et antal betingelser til ingen indskudsbonusser, såsom:

 • Abonnere på bookmakers sider på det sociale netværk. På denne måde får bookmakere et loyalt publikum uden at bruge penge på reklame.
 • Bestå fuld kontrol, dvs. identitetsbekræftelsesprocedurer.
 • Installation af en mobilapp osv.

Samtidig er der normalt strenge restriktioner for odds, sportsgrene for væddemål, type markeder osv.

Typer af bonusser

Ingen tilmeldingsbonus

Fordelen ved en bonus uden depositum er, at du ikke behøver at finansiere din konto for at få den. Du behøver kun at registrere og verificere din identitet via en af ​​de tilgængelige midler, hvis bookmakeren kræver det. Ulempen er, at det gratis bet normalt er mindre end $ 1000. Derudover er der flere begrænsninger for brugen. Det er nogle gange ret vanskeligt at opfylde alle bookmakers omsetningskrav til bonusen. Dette tilbud er primært velegnet til nybegyndere, der lige er ved at komme ind i væddemålsbranchen. Bonusen vil hjælpe dem med at evaluere deres egne styrker uden at bruge en eneste krone. Vores liste indeholder de bedste velkomstbonuser uden depositum fra bookmakere.

Første indbetalingsbonus

For at modtage det skal du registrere dig, gennemgå verifikation og finansiere din konto. Derefter modtager du et gratis væddemål, der svarer til din første indbetaling, men ikke overstiger et bestemt fast beløb. Europæiske bookmakere giver et gennemsnit på $ 500 - $ 1000 i gratis indsatser. For at trække disse midler skal du opfylde omsetningskravene. Dette tager normalt 30 dage. Bookmakeren kan også fremsætte en række indsatskrav. Disse kan være visse typer væddemål, minimumsbegrænsninger osv.

Bonuskoder og promokoder

De er af to typer: engangsbrug (til en bestemt afspiller) og flerbrugs (for mange brugere). Kampagnekoder har typisk udløbsdatoer, så du bliver nødt til at aktivere kampagnetilbud til tiden.

Koder distribueres af bookmakerens partnere, såsom informationsressourcer, mediepersonligheder osv. Det mest populære eksempel er streamere til spil. Mange af dem sender kampagnekoder på deres hjemmesider og udsendes sider, som regel består af deres pseudonymer. Efter aktivering af nøglen modtager brugerne yderligere incitament fra bookmakeren. Denne form for samarbejde er gavnlig for alle parter:

 • Bookmakere betaler for hver gang kampagnekoden bruges. På denne måde er de i stand til at evaluere omkostningseffektiviteten ved reklame.
 • Mediepersonligheder har deres eget loyale publikum, som de er i stand til at påvirke. Fra tid til anden arrangerer de endda promokodekonkurrencer. Det er sådan, de formår at tiltrække et stort antal brugere.
 • Spillere får nye belønninger fra bookmakere. Men for at bruge dem behøver du ikke nødvendigvis at opfylde nogen betingelser (depositum, væddemål osv.).

Gratis væddemål

Et gratis væddemål er simpelthen et væddemål for et bestemt beløb, hvor bookmakeren betaler indsatsen. Det er en mulighed for at placere et væddemål uden risiko og få udbetalt nettovinsten, hvis væddemålet vinder. For eksempel har en spiller en $ 1000 gratis indsats. Han satser på 1.57 odds. Hvis indsatsen vinder, får spilleren $ 570.

Spillere får gratis væddemål for at opfylde visse betingelser:

 • Konto genindlæses
 • Verifikation.
 • Spil på et fast beløb inden for en uge eller en måned.
 • Som en cashback for tabte væddemål.

Gratis væddemål har normalt begrænsninger på odds, sjældnere på markedstype. Nogle bookmakere tilbyder kun gratis væddemål på bestemte turneringer for at øge deres popularitet.

Bonusser til almindelige spillere

Mange bookmakere tilbyder loyalitetsprogrammer til aktive kunder. Med sådanne programmer kan brugerne opnå kontinuerlige yderligere overskud ved at placere væddemål. Betingelserne afhænger af bookmakeren. Men lad os fremhæve de generelle punkter:

 • For hvert indsats (eller for et tabt væddemål i nogle tilfælde) modtager brugeren point. Systemet til tildeling af disse point afhænger af to faktorer: indsatsbeløbet og spillerens status i loyalitetsprogrammet.
 • Ved afslutningen af ​​rapporteringsperioden (for det meste en måned, mindre ofte om ugen), kan point bruges til at købe gratis væddemål. I nogle bookmakere kan point straks trækkes tilbage til hovedkontoen eller bruges til at købe præmier, for eksempel klubben.
 • Som point akkumuleres, spillerens status stiger. Jo højere status, jo hurtigere udstedes point. Størrelsen på de modtagne gratis væddemål afhænger også af spillerens niveau i loyalitetsprogrammet

Den største forskel fra andre bonusser er, at der ikke er nogen begrænsninger. Brugere kan satse på enhver sport og begivenhed med alle odds. Loyalitetsprogrammer er gavnlige for bookmakeren selv, fordi kunderne er motiverede til at placere flere indsatser for at få højere status. Størrelsen på den tilbagebetalte cashback kompenseres af bookmakermarginen, som hver bookmaker lægger i oddsen.

Ovenfor er de mest populære belønninger. Også mange bookmakere afholder regelmæssigt konkurrencer om sportsforudsigelser med præmier, de opfordrer kunder til ære for helligdage, giver ugentlige bonusser osv.

Træk gevinster

Online bookmakere, der tilbyder ingen indbetalingsbonus, sætter forskellige regler, der skal overholdes for at trække gevinster. Betingelser afhænger af typen af ​​tilbud:

 • For at trække en indskudsbonus ud, du skal satse et beløb, der overstiger bonusbeløbet med X (i gennemsnit 15-30) gange. Dette nummer kaldes også et væddemål. Indsatsforløbet vises i det personlige område. I nogle bookmakere kan du ikke finansiere din konto i bonusperioden. Ellers risikerer spilleren at blive straffet af bookmakeren.
 • Cashback-tilbagetrækning kræver at satse et fast beløb inden for en måned, uge ​​eller anden rapporteringsperiode. Visse bookmakere kan have yderligere begrænsninger på odds, sport og markedstyper.
 • Gratis væddemål kræver ikke særlig satsning. Du kan få penge, når din indsats vinder. Der kan dog være begrænsninger på væddemålstypen og oddsets størrelse. Reglerne afhænger af bookmakeren.

Tørsten efter yderligere fortjeneste blandt spillere gav anledning til det, der i dag kaldes "bonusjagt" eller "jagt efter bonusser". Nogle spillere skifter konstant bookmakere i håb om at få en velkomstbonus. Faktisk giver denne taktik ikke de ønskede resultater, fordi en række betingelser skal være opfyldt for at satse. Derfor anbefaler erfarne brugere ikke at bruge en sådan ordning. Det er bedre at vælge en eller få bookmakere og spille konstant i dem.

 

De bedste bookmaker bonusser Opdateret: 19. December, 2020 Forfatter: Damon

Relaterede bonusser:

promo-koder til cleos vip-rum